Mobila modulara RABESCA prin GENAROM

Categorii

Link-uri utile

Cautare

Facebook

Sondaj de opinie

Care este mobilierul situat pe primul loc in topul preferintelor d-voastra?

Publicitate

Bucatarii pe comanda Black Red White
Magazin online de electrocasnice incorporabile
Magazin online de parchet KRONOSPAN
Catalog 2015
Catalog bucatarii SPK
Bucătării FAMILY LINE
Bucătării JUNONA LINE

Mobila modulara RABESCA prin GENAROM

MAR
09
2014
Cum vom decora o camera de zi, cu caracter? 

Noul sistem modular de mobilier RABESCA.
Mobila funcțională, la modă și modernă! 
Cea mai recentă oferta de la Black Red White - mobila RABESCA - vă va aranja o cameră specială de zi, cu un interior confortabil și unic conform celor mai noi curente în mobila.
 
Mobilă de spațiu modern, cu caracter, nu are nevoie de mai multe recomandări, simpla vizualizare a modulelor de mobilier facandu-te să simți pe deplin confortul ambientului RABESCA. 
Alegerea mobilier ar trebui să opteze pentru un design simplu în nuanțe de lumină subtile. 
Noul sistem modular Rabesca are o formă simplă și culorile originale. Mobilier sunt disponibile în două variante de culoare : nuanță deschisă "stejar Wilson" și stejar "Alhambra" închis, cu granulații vizibile. Caracterul modern al formelor este dat de fronturile fără mânere , vitrinele cu benzi colorate decorative, cu rame din oțel inoxidabil și sticlă de nuanță maro.
 Diferitele module ale sistemului RABESCA folosesc soluții funcționale care oferă confort și comoditate în utilizarea de zi cu zi a mobilierului. Balamalele reglabile facilitează poziționarea exactă a fronturi de cabinet pe trei dimensiuni. În contrast, iluminarea cu LED-uri eficiente energetic puse în interiorul vitrinelor, permite o vizibilitate mai mare a obiectelor aranjate pe rafturile din sticlă pentru suveniruri si decoratiuni.
 Modularitatea mobilei RABESCA asigură aranjamente cuprinzătoare pentru orice lungime a spațiului de mobilat. Printre cele sapte elemente ale sistemului sunt corpurile de sertare în trei poziții, cabinetul de perete ,comoda tv cu o gaura practica pentru cabluri, dulap spațios și o măsuță de cafea . Module selectate, de asemenea, se pot utiliza în living sau dormitor.
         
 

Comentarii

Nu exista comentarii despre "Mobila modulara RABESCA prin GENAROM".

Adauga un comentariu pentru "Mobila modulara RABESCA prin GENAROM":

Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha