Mobila LOREN

Categorii

Link-uri utile

Cautare

Facebook

Sondaj de opinie

Care este mobilierul situat pe primul loc in topul preferintelor d-voastra?

Publicitate

Bucatarii pe comanda Black Red White
Magazin online de electrocasnice incorporabile
Magazin online de parchet KRONOSPAN
Catalog 2015
Catalog bucatarii SPK
Bucătării FAMILY LINE
Bucătării JUNONA LINE

Mobila LOREN

MAR
04
2014
Noua colectie de mobilier LOREN prin GENAROM srl
Ce cautăm cel mai mult în mobilier? 
După părerea specialiştilor în design interior, atenția familiilor tinere este direcționată către un stil de interior atemporal și către posibilitățile de a crea interioare unice  
În această idee GENAROM srl propune un sistem de mobila modernă , respectiv colecția de mobila LOREN, acum într-o paletă de culori nouă. Elementele cu diferite funcții și design universal, precum și gama largă de culori : stejar sonoma / alb lucios sau wenge / salcâm maro dau posibilităţi ample pentru aranjamente individuale.
 
Fiecare dintre noi dorește ca apartamentul său să fie mobilat funcțional și cu caracter. Este mult mai ușor pentru a aranja spatiul personal, dacă aveți o mare oportunitate de a alege din elemente de mobila din acelasi sistem, cu caracteristici generale care se regasesc în toate corpurile de mobila din aceeaşi incintă . 
Pentru cei care prefera soluțiile practice și să decidă pentru ei înșiși aspectul interiorului, de asemenea, noul sistem de mobilă LOREN ofertat de GENAROM srl, este disponibil acum şi într-o culoare nouă, extinsă. In versiunea iniţială , mobila cu carcasă de culoare "wenge" putea fi combinată cu fronturi de culoarea "salcâm acacia maro". Cea mai recentă propunere permite conexiunea dintre culoarea corpului "stejar Sonoma" cu fronturile de aceeași culoare sau versiune "alb lucios".
Mobila LOREN combină designul clasic cu un design modern. Această ofertă specială se adresează persoanelor care apreciaza solutii frumoase și practice . Mobila LOREN încântă prin forma geometrică.
Colecția de mobilă cuprinde 18 elemente şi vă puteţi familiariza cu elementele componente si preţurile aferente pe magazinul online al GENAROM, respectiv pewww.magazinmobilabrw.ro
Puteți alege diferite dimensiuni pentru rafturi, sertare, dulapuri, vitrine și dulapuri. 
Mobila LOREN se caracterizează prin blocuri individuale cu forme geometrice, simple, cu ruperi în arcuri delicate la margini. În contrast, un scaun, o masă și o măsuță de cafea, caracterizate printr-o siluetă rafinată, cu picioare profilate.
      
 
În colecția sunt diferite elemente  : comode , dulapuri, ferestre, dulapuri sau rafturi . În ofertă este de asemenea, disponibilă o mare masă extensibilă - perfectă pentru sala de mese, și un pat cu tăblie , care este o parte integrantă din amenajarea unui dormitor confortabil.
      
 
S-a acordat o atenție deosebită la calitatea materialelor utilizate în producția mobilei LOREN.
Spre exemplu masa extensibilă și masa de cafea în culoare wenge, sunt acoperite cu furnir de stejar de inalta calitate .Mai mult, picioarele mesei, scaunelor și de la paturi sunt realizate din lemn de fag .
Diferențierea de module în ceea ce privește mărimea și funcția, precum și o gamă largă de culori face din mobilierul LOREN, candidatul ideal pentru amenajarea camerei de zi, a dormitorului sau a sufrageriei

GENAROM SRL distribuitor național pentru mobila BLACK RED WHITE
      www.magazinmobilabrw.ro - magazin online mobila GENAROM

           Serviciu relații clienți de luni până vineri între orele 8.00 - 17.00
                        0250.747272  sau 0731.837764 ( Cosmote )
                                e-mail : [email protected]



Comentarii

Nu exista comentarii despre "Mobila LOREN".

Adauga un comentariu pentru "Mobila LOREN":

Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha