Dormitor AZTECA

Categorii

Link-uri utile

Cautare

Facebook

Sondaj de opinie

Care este mobilierul situat pe primul loc in topul preferintelor d-voastra?

Publicitate

Bucatarii pe comanda Black Red White
Magazin online de electrocasnice incorporabile
Magazin online de parchet KRONOSPAN
Catalog 2015
Catalog bucatarii SPK
Bucătării FAMILY LINE
Bucătării JUNONA LINE

Dormitor AZTECA

IUL
15
2014

AZTECA - chiar mai multe soluții modulare, care vor îmbunătăți spațiul tău!

Pentru cei care caută noi inspirații pentru un apartament confortabil, așteptarea sa a fost răsplătită de noua colectie de module Azteca. Sistem modern dedicat pentru camera de zi până în prezent, a fost extins cu trei module suplimentare de mobilier, care să permită amenajarea unui elegant și funcțional dormitor : pat spațios cu bordura, un dulap spațios cu 3 usi şi o noptieră practică .
 
Colecție Azteca vă permite să creați un interior unic, cu un design minimalist . Alb strălucitor, decor în culori naturale, soluții practice și detalii originale ies în evidență pe fundalul colectiei de alte piese de mobilier. AZTECA reprezinta maximul de modernism intr-un dormitor. Modulele de mobilier reprezintă o combinație de valori si performanță de înaltă calitate și funcționalitate . Mobilier modern, cu margini rotunjite, in nuanta la modă și originală , AZTECA este o modalitate eficientă de a sublinia caracterul unic al noului dormitor sau camera de zi.
 
Este demn de atenție pentru tehnologiile utilizate în sistemul AZTECA bordura patului care permite o odihnă confortabilă într-o poziție naturală. Marele avantaj este, de asemenea, iluminarea cu LED-uri eficiente energetic.
 
Colecția este disponibilă în 4 opțiuni de culoare de a alege dintr - alb / alb lucios, stejar Remo san, alb / stejar si San Remo San Remo / alb lucios și include 16 module de dimensiuni și funcții diferite. Acestea includ: pat cu tablie, dulap 2 usi, dulap cu 3 usi, rafturi, dulapuri, lăzi, banci, dulap incapator, site-ul agățat, noptieră și de cabinet TV. Elementele individuale pot fi combinate în mod liber cu celălalt , amenajarea living sau dormitor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Comentarii

Nu exista comentarii despre "Dormitor AZTECA".

Adauga un comentariu pentru "Dormitor AZTECA":

Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha